Reactie schrijven

Commentaren: 10
 • #1

  Sabine Schrik (maandag, 26 juni 2017 10:52)

  Monika was altijd een goeie jobcoach voor mij ze heeft me goed geholpen met werk zoeken en ook op de werkvloer hielp ze mij altijd erg goed met ontwikkelen op de werkvloer. Ze heeft me ook geholpen als budgetcoach waardoor ik nu veel meer inzicht heb in mijn uitgaven en inkomen. Ga zo door met de dingen die je doet.

 • #2

  Gerieke Menkveld (woensdag, 05 juli 2017 20:24)

  Ik heb Monika als deelnemer in de budgettraining van Stichting Knip gehad. Ze was hierin een enthousiaste cursist met oog voor haar medecursisten en heeft met haar professionele en persoonlijke kijk een aanvullende rol in de training vervuld.
  Ze is een veelzijdige vrouw met veel ambities. Ze bruist van energie en brengt dit ook over op cliënten en collega's.
  We zullen vast nog vaak samenwerken!

 • #3

  Hermi de Rooij (zaterdag, 08 juli 2017 11:22)

  Hallo Monika,

  Dit is mijn tekst voor jou, maar weet niet zo goed waar ik het moet plaatsen.

  Als eigenaar van een recreatiebedrijf heb ik Monika leren kennen als jobcoach. Het beste uit de werknemer halen, dat staat voorop. Met haar enthousiasme en vrolijkheid is ze heel toegankelijk voor veel mensen. Wat zeker een groot compliment is dat ze 'out of the box' kan denken. Niets is te gek en altijd op zoek naar een oplossing. Het is prettig samenwerken.

 • #4

  Jonathan Windster (dinsdag, 15 augustus 2017 14:09)

  Monika, bedankt voor al jou adviezen, hulp en steun die ik de afgelopen tijd van jou heb mogen ontvangen. Hierdoor heb ik veel van mij vaardigheden mogen ontdekken waarvan ik niet wist dat ik die bezit. Dit heeft mij veranderd tot de persoon die ik nu ben. Sinds wij elkaar hebben leren kennen tot aan de dag van vandaag is een wereld van verschil. Ik vraag mijzelf af waar ik morgen of over een jaar staat met jou als mijn coach. Een ding is zeker, dat mede dankzij jou mij leven een compleet andere wending heeft gekregen. Je denkt altijd goed mee en je bent de aanspreekpunt voor mij, wat van grote toegevoegde waarde is. Niet alleen voor mij maar als hoe jij verbinding maakt met mensen zal iedereen
  ( medewerkers, personen en organisaties ) baat hebben bij jou coaching en adviezen. Keep up the good work!!

 • #5

  Robert (donderdag, 01 maart 2018 08:56)

  Een uitstekende communicatie en zeer goede begeleiding zowel in privé als werksituaties.
  Ik zou haar aanbevelen en ben zeer tevreden.

 • #6

  Sandra (maandag, 12 maart 2018)

  Door Monika heb ik geleerd dat het zoeken naar een oplossing en het afvragen van hoe belangrijk ben IK en wil IK dingen wel heel belangrijk is. Altijd alleen maar klaarstaan voor een ander is jezelf vergeten. En dat heb ik nu eindelijk weten om te draaien. Mijn financiën gaan door de werkwijze die Monika mij heeft uitgelegd (enveloppen systeem) zeer goed. Heb veel geleerd van Monika, en vind het ook zeer belangrijk dat er bedrijfsmaatschappelijk werk is.

 • #7

  Liane (woensdag, 14 maart 2018 09:17)

  Vond het heel fijn dat de wachttijd voor een eerste afspraak heel kort was, zodat je samen heel snel aan de slag kon gaan en de problemen waar je mee zit niet groter worden. Ook de mogelijkheid om buiten de gesprekken om telefonisch contact te hebben geeft ook een stukje vertrouwen.

 • #8

  Eva van Dantzig (woensdag, 14 maart 2018 09:21)

  Ik heb Monika leren kennen als een inspirerend persoon. Ik heb een heel persoonlijk gesprek met haar gevoerd, waarbij ik mij, zonder dat ik dat gelijk door hard, enorm met haar verbonden voelde. Monika helpt mensen vanuit eigen ervaring, kracht en kennis en weet precies welke middelen zij kan bieden en hoe zij mensen met verschillende problemen kan ondersteunen.

 • #9

  Caroline Vermeulen (woensdag, 14 maart 2018 09:22)

  Ik heb Monika Rol leren kennen als een gedreven, praktische en betrokken vrouw. Zij heeft veel ervaring in coaching en ondersteuning op een breed vlak (o.a. budgetcoach, jobcoach, wmo-wlz). Monika heeft vertrouwen in het leer- en ontwikkelingsvermogen van haar cliënten en weet tegelijkertijd wanneer ze even het stuur over moet nemen. Ze geeft het vervolgens zo gauw als verantwoord is, weer terug. Haar combinatie van kracht, inlevendheid en oplossingsgerichtheid, leiden tot mooie resultaten bij haar cliënten en een fijne vrouw om mee te werken.

 • #10

  Aline Ameln (woensdag, 14 maart 2018 09:23)

  In mijn rol als HR Adviseur heb ik Monika mogen ontmoeten eerst als Jobcoach bij Management Solutions en later als zelfstandig ondernemer bij 'Monika Coaching & Advies. Zij begeleidt van vanuit een open en eerlijke visie medewerkers bij wie het even tegenzit of die wat extra begeleiding nodig hebben. Monika is betrokken en geeft oprechte feedback aan de medewerkers en aan de organisatie. Op een eerlijke, resultaatgerichte en vriendelijke manier weet zij zo een verbinding te maken met de mens en een organisatie.