Eva van Dantzig,  commercieel directeur bij Titan Television BV

"Ik heb Monika leren kennen als een inspirerend persoon. Ik heb een heel persoonlijk gesprek met haar gevoerd, waarbij ik mij, zonder dat ik het gelijk door had, enorm verbonden voelde.  Monika helpt mensen vanuit eigen ervaring, kracht en kennis en weet precies welke middelen zij kan bieden en hoe zij mensen met verschillende problemen kan ondersteunen."

Aliene Ameln-Brunnink, HR adviseur at Forbo-Novilon BV.

"In mijn rol als HR adviseur heb ik Monika mogen ontmoeten eerst als jobcoach bij Management Solution en later als zelfstandig ondernemer bij Monika Coaching en Advies.  Zij begeleidt vanuit een open en eerlijke visie medewerkers bij het even tegenzit, of die wat extra begeleiding nodig hebben.  Monika is betrokken en geeft oprechte feedback aan medewerkers en aan de organisatie. Op een eerlijke resultaatgerichte en vriendelijke manier weet zij zo een verbinding te maken met de mens en een organisatie."

 


Caroline Vermeulen, WMO-consulent I Pariciapatie: samen op zoek naar 'Eigen Kracht'

"Ik heb Monika leren kennen als een gedreven, practische en betrokken vrouw.  Zij heeft veel ervaring in coaching en ondersteuning op een breed vlak (oa. budgetcoach, jobcoach, wmo-wlz.)  Monika heeft vertrouwen in het leer- en ontwikkelingsvermogen van haar cliënten en weet gelijkertijd wanneer ze even het stuur over moet nemen.  Ze geeft vervolgens zo gauw als verantwoord, weer terug.  Haar combinatie van kracht, inlevendheid en oplossingsgerichtheid leiden tot mooie resultaten bij haar cliënten en een fijne vrouw om mee te werken"